Kranio-Sakral-Terapi

En meget blid behandling

Kranio-Sakral-Terapi

Kranio-Sakral-Terapi er en meget blid behandling, hvor man arbejder på kranie, rygsøjle, korsben og haleben. Alt hvad der passer på vores centralnervesystem. Er der balance her, er der balance i hele kroppen. Kranie-sakral-terapi er god hvis du har hovedpine, problemer med at trække vejret helt ned i maven, uforklarlige smerter eller spændinger i nakke, skuldre og meget mere. Giver virkelig ro i kroppen.
Biodynamisk Kranio-Sakral-Terapi er en endnu blidere form for behandling end den mekaniske KST. I den Biodynamiske arbejder klient og behandler i en fælles energi.
Behandlerens hænder hjælper klienten som et spejl, der viser hvor spænding og ubalancer forhindre systemet i at fungere i sin helhed. Klientens krop forsøger at finde det raske i kroppen og styrke og integrere det, hvor der er brug for healing.

Biodynamisk Kranio-Sakral-Terapi

Biodynamisk KST hjælper kroppen til at finde ro og komme i balance, så det er en rigtig god behandling hvis du er stresset og har svært ved at trække vejret naturligt ned i maven. En naturlig vejrtrækning er meget vigtig for at kroppen kan heales.
Behandlingen er god til dig der er stresset, har spændinger i kroppen, hovedpine, piskesmæld eller har været udsat for forskellige traumer, hvor kroppen har brug for at give slip og finde tilbage i den naturlige sundhedstilstand.