Om Lene Kvist

“Mit mål er, at de personer, der kommer til behandling hos mig, skal føle en positiv forskel, når de går hjem igen.”
I 2010 gik jeg ned med stress. Pludselig sad jeg ved mit skrivebord på arbejde og græd, ude af stand til at forklare hvorfor. Det blev starten på en stor ændring af mit liv. Jeg var leder for 14 personer i en stor virksomhed, og var glad for mit arbejde, men der var alligevel noget, der skulle laves om. Jeg blev sygemeldt og kom i kontakt med en psykolog, der benyttede mindfulness i sin behandling, og en hel ny verden åbnede sig for mig.
Jeg erkendte, at jeg skulle følge de drømme, jeg altid har haft om at blive lidt mere ”alternativ”. På en 8 dages mindfulness rejse til Sydfrankrig oplevede jeg det fulde klarsyn, hvor jeg pludselig kunne se, at jeg skulle skifte spor.

Nye tider med mindfulness

Jeg begyndte at uddanne mig til massør og samtidig at arbejde videre med mindfulness. Jeg fandt ud af, at kombinationen mellem afstressende massage og mindfulness hjælper en stresset person til at stoppe ”tankemylderet” og giver ro i kroppen.

Jeg tog uddannelsen til Mindfulness Instruktør og arbejder nu med at forebygge stress samt at behandle personer, der allerede er sygemeldte, til at få mere ro i kroppen, så de bedre selv kan styre deres tanker. – At leve i nuet. Derudover behandler jeg også ømme og spændte muskler med massage.
Jeg tror på positiv psykologi, og på at vi ved at mærke efter i vores egen krop, kan være med til at helbrede os selv, og lære at leve med de smerter, vi har. De er en del af livet. Lad os selv styre vores liv, og ikke lade smerter og negative tanker gøre det.
Jeg har stor livserfaring både gennem uddannelser og de knubs, livet giver. Fagligt er jeg uddannet speditør, HD i logistik, fysiologisk massør og sidst mindfulness instruktør.
På det livserfaringsmæssige har jeg prøvet lederjob, fyring, skilsmisse, sygdom og stress, men heldigvis også en hel masse positive og lykkelige ting, som giver mig masser af overskud at dele ud af.